BOUW- EN RENOVATIEBEGELEIDING

Je wil bouwen. Of verbouwen. Of je woning renoveren. Dat kost geld. En tijd.

Wel, laat Hello, als bouw- en renovatiebegeleiding,  jou helpen en je hebt dubbele winst. En zekerheid. En gemak. En geen stress, met Hello als bouw- en renovatiecoördinator. Wij regelen alles voor jou. Van budgetteren tot plannen. Van premies aanvragen tot opleveren. Van A tot Z dus, met in het midden de K. De K van Kwaliteit.

Wat wil je doen?

Ik wil renoveren.
Ik wil bouwen.

Contacteer ons en luister hoe wij je leven makkelijker maken als die baksteen in je maag eruit moet.

Maak een afspraak

Een bouw- en renovatiecoördinator:
dubbele winst, in tijd én in centen.

Doelstelling

Dit doen wij voor jou: alles!

Bouwen of verbouwen, het zit in ons Belgisch bloed en het voelt fijn om een thuis te hebben, maar het vraagt heel wat voeten en spadesteken in de aarde voor je er een hebt. Daarom zijn wij er van Hello Begeleiding. Om je op weg te helpen. Om je te begeleiden. Om je uiteindelijk de sleutel van die thuis te overhandigen.

Wat doen wij dan wel voor jou? We noemen onszelf een renovatiecoördinator en we lopen gewoon de hele weg met je mee. Naast jou, maar ook voor jou.

Vooraf overlopen we samen jouw budget en kijken wat kan en wat niet kan. Dan bekijken we wat eerst moet gedaan worden, vragen we offertes aan en vergelijken die voor jou. We maken een lijst op van alle premies waar je recht op hebt.

Als alles voorbereid is, plannen we de hele bouw en kijken welke stielman eerst aan de slag gaat en wie hem daarna naadloos opvolgt. Wij zijn ook door het hele proces het vaste aanspreekpunt voor iedereen en volgen alles en vooral de kwaliteit ervan nauwlettend op. Alsof het ons eigen huis is.

Is iedereen gepasseerd en zit alles erop, dan evalueren we nog eens de oplevering en sturen bij waar nodig. Tot we jou de sleutel bezorgen en jij zorgeloos je woning binnen stapt. In het hele proces nemen wij de hele stress van je over. Dubbele winst: niet alleen tijd, maar ook centen, want wij kennen de stiel en de mensen waar we mee werken. Omdat we vaak met dezelfde leveranciers werken, krijgen ook we makkelijker kortingen en die partners zijn flexibeler in de planning, want je weet hoe dat gaat in de bouw. En een extra besparing ligt in het risicobeheer want bij (ver)bouwen kan er wel wat mislopen. Zeker als je geen ervaring hebt. Wij hebben die. En jij dus ook als je met ons aan de slag gaat.