Hello! Aankoopbegeleiding logo

EEN HUIS KOPEN MET DESKUNDIG ADVIES,
MET AANKOOPBEGELEIDING.

De Belg heeft een baksteen in de maag, maar wie als particulier op zoek is naar een nieuw huis, kan best wat hulp gebruiken. Je nieuwe woning moet een thuis worden, dus kies en beslis je best heel zorgvuldig en met overtuiging.

Wat moet ik weten? Wat moet ik doen? Waar moet ik op letten? Onze ervaring geeft je antwoorden en onze bijstand begeleidt je in het hele proces, van het eerste plaatsbezoek tot het tekenen van het compromis.

Niet enkel de buurt en de ligging zijn belangrijk, maar ook je budget, de staat van het pand en de eventuele extra kosten of mogelijkheden bepalen mee of je die belangrijke stap in je leven zet. En daarom zijn wij er. Met advies, hulp en deskundige begeleiding. Kies je voor Hello aankoopbegeleiding, dan kies je voor zekerheid.

Wil je een tweede woning of een eerste eigen huis kopen, je wil geen onaangename verrassingen. Wij begeleiden je met kennis van zaken en geven je nuttige tips zodat je nieuw huis effectief je droomwoning wordt.

Maak een afspraak

Een huis kopen is niet eenvoudig,
wij helpen je met het vinden van jouw woondroom.

EEN NIEUWE WONING KOPEN DOE JE MET OBJECTIEF ADVIES

Wij zijn geen makelaars, maar kennen de markt wel en begeleiden je professioneel in de aankoop van een huis. Hoe? We bezoeken samen de woning en schatten de echte waarde van het woonhuis in. We zoeken naar verborgen gebreken, bespreken de vraagprijs en als je dat wenst, doen we een bod. En daarna helpen we in de onderhandeling naar de beste prijs. Op die manier heb je de garantie dat je duizenden euro’s bespaart. Aankopen wordt goed kopen met Hello aankoopbegeleiding.